Members

Brightlabs

Brightlabs is het laboratorium voor al uw analytische vragen. Gevestigd in het zuiden van Nederland, is het onze missie om de Farmaceutische en Cannabis industrie te ondersteunen in hun R&D enkwaliteitsprocessen. Het laboratorium is goed uitgerust met state of the art analytische apparatuur, voor de analyse van Cannabinoïden, Terpenen, Pesticiden, en vele andere componenten. Brightlabs is ISO17025 geaccrediteerd en heeft een GMP-vergunning.
www.brightlabs.nl

Cannabis drying

Cannabis-drying.com is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van droogsystemen voor cannabis. Deze systemen variëren op basis van capaciteit en worden gecontroleerd door het instellen van de luchtstroom, temperatuur en vochtigheid. Cannabis-drying.com bedient R&D faciliteiten, buiten- en kaskwekerijen en magazijnkwekers in zowel de recreatieve als de medische industrie.
www.cannabis-drying.com

Can Filters

Can Filters is als bedrijf opgericht sinds 1987 en is nog steeds going strong; we leveren in 34 landen over de hele wereld. Alle middelen binnen ons bedrijf zijn gericht op toekomstige ontwikkeling in zowel het productieproces als productontwikkeling om u te voorzien van de beste kwaliteitsproducten waar u op kunt vertrouwen….als professional en als starter. Wij presenteren u het meest uitgebreide en complete programma in onze branche op het gebied van luchtfiltratie en -ventilatie. Can Filters, uw betrouwbare partner voor Filters en Ventilatoren. Yes, we CAN!
www.canfilters.eu

Van Vliet / Newwen

Van Vliet / Newwen is koploper en partner voor bedrijven die behoefte hebben aan logistieke ladingdragers, stadslogistiek, fulfilment middelen en herbruikbare verpakkingsoplossingen. Als onderdeel van de Van Vliet Containers Group biedt Newwen meer dan 25 jaar ervaring in Supply Chain Management en logistieke ladingdragers in de Tuinbouw en Retail. Voor het Medicinal Cannabis Platform Innovation & Research leveren wij interne en externe ladingdragers, transportmiddelen, mobiele werkunits, laboratorium werkplekken, security verpakkingen en IoT oplossingen voor interne en externe traceerbaarheid. De toepassing van digitale technologie geeft informatie over gegevens als locatie, temperatuur, vochtigheid, inhoud, bestelinformatie en hoeveelheden. www.newwen.com

DLVge

Technisch adviesbureau. Specialist in (turn-key) kasontwerp, energiemanagement, duurzame energieoplossing, klimaatcellen en vertical farming, technische specificaties, inkoop en bouwbegeleiding.
www.dlvge.nl