Partners

Delphy

Delphy staat voor Worldwide Expertise for Food & Flowers. Delphy is daarmee dé onderneming in kennis en expertise voor onze partners in de plantaardige sectoren, wereldwijd. De kennisexperts van Delphy dragen bij aan het succes van onze partners en creëren daarmee ook het eigen succes.
www.delphy.nl/en

Koppert B.V.

Koppert biedt een geïntegreerd systeem van natuurlijke oplossingen om gezondere en veiligere te telen, waardoor telers de kwaliteit en opbrengst kunnen verbeteren. Met onze voortdurende innovaties en deskundige kennis en advisering binnen handbereik ondersteunen wij telers in meer dan 100 landen bij het succesvol toepassen van duurzame teeltmethoden. Onze holistische aanpak is wat ons onderscheidt. Het verbeteren van de gezondheid van planten, zowel boven als onder de grond. Al onze oplossingen ondersteunen één doel: 100% duurzame landbouw.
www.koppert.com

Paradise products

Paradise Products, opgericht in Amsterdam in 1994, was een van de eerste cannabiszaadbanken ter wereld. Sindsdien heeft het internationale erkenning gekregen voor bekroonde, innovatieve, stabiele genetica, waar zowel amateur- als professionele kwekers naar op zoek zijn. Onze genetica wordt gekweekt door enkele van de toonaangevende internationale licentieproducenten van medicinale cannabis en we blijven zoeken naar manieren om te innoveren en de resultaten voor onze klanten te verbeteren door voortdurend onderzoek en ontwikkeling. www.paradise-seeds.com

Mills Nutrients & Substrates

Mills is self-made en 100% Nederlands. De pionier en wetenschappelijke avonturier met een no- nonsense can-do mentaliteit. Wij zijn er al jaren van overtuigd dat ondernemerschap, opgebouwde kennis en het eenvoudig maken van complexe zaken de basis vormen voor het leveren van kwaliteitsproducten die er voor telers echt toe doen. Mills, de beste voeding voor telers!
www.mills-nutrients.com

Priva

Priva creëert toonaangevende hardware, software en innovatieve datadiensten op het gebied van klimaatbeheersing, energiebesparing en optimaal hergebruik van water. Met haar activiteiten in tuinbouw, gebouwautomatisering en binnenteelt wil Priva bijdragen aan de steden van de toekomst: waar mensen kunnen genieten van een gezonde werk- en leefomgeving en toegang hebben tot veilig en voedzaam voedsel. Met meer dan 650 collegas, 16 kantoren en meer dan 450 internationale installatiepartners levert Priva duurzame oplossingen en diensten in meer dan 100 landen.
www.priva.com

Philips Horticulture LED Solutions

Philips is wereldleider in tuinbouwverlichting en heeft herhaaldelijk de waarde en voordelen van LEDs aangetoond met meer dan 1000 tuinbouwprojecten in meer dan 30 landen. Sinds 1995 heeft hun toegewijde ervaring met het ontwikkelen van op maat gemaakte, gewasgerichte lichtrecepten telers geholpen hun groei te versnellen, hun opbrengst te verhogen en de kwaliteit van hun gewassen te verbeteren, terwijl ze hun winstgevendheid hebben verbeterd. Met hun uitgebreide verlichtingskennis en plantenexpertise heeft Philips zich bewezen als de beste verlichtingsoplossing voor cannabis. De voortdurende ondersteuning van Philips plantenspecialisten zorgt voor de meest betrouwbare technieken voor het kweken van cannabis.
www.philips.com/horti